Hangoljuk fel hangszereinket!

"Párkapcsolati zongorakulcs"


     El tudsz képzelni egy zenekart, ahol minden tag, a koncert kezdetén felkapja a hangszerét és minden előzetes behangolás nélkül el kezd játszani? Ha igen, akkor talán azt a káoszt is, amit a lehangolódott hangszerek keltenek.

     Bizony, a hangszereket minden koncert, sőt minden próba előtt fel kell hangolni!


     A párkapcsolattal is ez a helyzet. Ha azt szeretnéd, hogy a párkapcsolatod (zenekarod) harmonikusan "szóljon", akkor naponta, - mert egy párkapcsolatban is minden együtt töltött alkalom egy koncertnek, vagy egy próbának felel meg - vagyis ahányszor együtt vagytok, egymásra kell hangolódnotok.

   Aztán persze léteznek komolyabb hangolások is. Amikor mondjuk egy zongora hangolódik le. Ezt például nem a zongoraművész feladata, mert hogy is nézne ki a koncert elején, ha a zongoraművész, mint egy autószerelő a motorháztetőt, felemelné a zongora tetejét, majd behajolva - a közönségnek a szebbik felét mutatva - zongorakulccsal húzogatná, állítgatná egyenként a húrokat. Ez a művelet - a közel száz - billentyű esetében talán el is tartana a koncert végéig.  Ezért a zongora hangolást szakemberre, zongora hangolóra bízzák, aki azt a koncert előtt elvégzi.

   Párkapcsolatok esetében a napi hangolásokat a pár tagjai, ha szeretnék, hogy jól működjön, akkor naponta el kell, hogy végezzék. A zongorahangoláshoz azonban szakember kell!

Ha úgy érzed, hogy a napi hangolások nem működnek, ha a harmónia eltűnt a hétköznapokból, akkor forduljatok hozzám bizalommal, a hangoló kulcs nálam van, szívesen segítek!

Aranyosi Ervin
Párkapcsolati Coach
házassági tanácsadó
"Face to face" tréner

bejelentkezés telefonon: 06-30/520-1113